PV De Telegraaf Bergeijk in liquidatie
Ad Dekkers zette een schitterende prestatie neer op NPO-vlucht vanuit Limoges tegen 2549 duiven en behaalde ook de tweede prijs tegen 8052 duiven in Fondclub Zuid- Nederland!  
meer info
De revelatie van het seizoen 2016. Lees onder de knop het relaas van dit opstormend talent!  
meer info
INFORMATIE

Op deze website vindt u allerlei leuke informatie

Home Informatie Uitslagen 2019 Ledeninformatie Galerie Nieuws 2019 Sponsors Links Contact
Jan Antonis behaalde op 27 mei 2017 een schitterende zege op de NPO-vlucht vanuit Issoudun tegen 5291 duiven!  
meer info
Ook Harrie Hoeks werd op de kampioenendag 2016 gehuldigd. Hij was 50 jaar lid van de vereniging. Hier ontvangt zijn vrouw Marietje de bijbehorende bloemen. Helaas is zij een paar weken later overleden.  
meer info
Huub Gruijters zette een prachtige prestatie neer op Nationale Chateauroux tegen maar liefst 37874 duiven uit heel Nederland! In Afdeling Oost-Brabant tegen 2711 duiven behaalde zijn duivin prijs 7 !!!  
meer info
Huub Gruijters behaalde op de zeer zware Issoudun een schitterende zege in vereniging, in Samenspel EB&O, in Samenspel De Kempen en een prachtige 8e plaats in het NPO-concours van de afdeling!  
meer info
Ad Dekkers  behaalde op de zeer zware Argenton een schitterende zege in vereniging en in Samenspel EB&O! In Samenspel De Kempen een eervolle 2e plaats en een prachtige 6e plaats in het NPO-concours van de afdeling!  
meer info
Comb.v.d.Wiel-Schreuder behaalde een mooie uitslag op Sezanne in Afd.Oost- Brabant. Op het totale concours tegen 4509 duiven werd een verdienstelijke 6e plaats behaald met Desire Lady, die bovenaan staat in de afdeling als beste duif op de midfond!
meer info
Jan Antonis behaalde weer een schitterende uitslag op de eendaagse fond. Dit keer was het op Nationaal Chateauroux waaraan over heel Nederland 27656 duiven deelnamen. In Afd.Oost-Brabant staat zijn duif op plaats 5 tegen 1984 duiven!
Mies Bartholomeus werd op de kampioenendag 2016 gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap! Hij is ons oudste actieve lid!
meer info meer info meer info
André van de Wiel en Jan Schreuder mochten Nederland met twee duiven vertegenwoordigen in de Olympische Standaardklasse 2019 in Poznan Polen! Deze duiven moeten naast erg mooi zijn ook goede prestaties hebben geleverd in de jaren 2017 en 2018! De Rode Fondman was zelfs tweemaal de mooiste duif in de voor- en eindselctie!
Klik op de duif om te vergroten
Drie leden in twee weken tijd in de top van de afdeling op teletekst!
Klik op de afbeelding om te vergroten Informatie